Verantwoording onderzoek

De Studytube Learning & Development Monitor 2022 is een kwantitatief onderzoek van leerplatform Studytube, uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction (label Sparkey - HR Strategy & Insights). Hiermee wil Studytube de stand van zaken geven m.b.t. de leer- en ontwikkelcultuur bij Nederlandse bedrijven.

De onderzoekspopulatie omvat 1.756 respondenten, waarvan 563 HR-professionals, 379 leidinggevenden en 814 overige medewerkers. Op het moment van deelname waren alle ondervraagden werkzaam in organisaties met 200 of meer werknemers. De dataverzameling vond plaats tussen 20 september en 11 oktober 2021, aan de hand van een online kwantitatieve vragenlijst.

Over Studytube

Bij Studytube geloven we dat het voor bedrijven van levensbelang is om toekomstgericht te zijn. Nu meer dan ooit. Daarom bieden wij een all-in-one leerplatform dat je medewerkers inspireert om zelf aan hun eigen toekomst te werken. Want jouw bedrijf is pas toekomstgericht als je medewerkers dat ook zijn. Designed with your future in mind.

Over Motivaction

Als lid van de MOA (het Expertise Center voor Marketing Insights, Onderzoek en Analytics) bestudeert Motivaction samen met haar opdrachtgevers de drijfveren achter bepaalde gedragspatronen. Ze zoeken niet alleen naar de beste oplossing voor een vraagstuk, maar leveren ook inzichten en analyses om strategische keuzes te onderbouwen. Motivaction maakt deel uit van de Research Keurmerkgroep.

Blijf op de hoogte

Dit is slechts één van de verschillende publicaties rond Studytube's grootschalige onderzoek naar de leer- en ontwikkelcultuur van zakelijk Nederland. De L&D Monitor 2022 leverde namelijk nog veel meer interessante cijfers en inzichten op! Binnenkort mag je dus nog meer boeiende onderzoeksrapporten verwachten. Wil jij als eerste te weten komen wanneer er een kakelverse publicatie op je ligt te wachten? Schrijf je dan nu in voor onze speciale L&D Monitor-nieuwsbrief!

Designed with your future in mind

Facebook Twitter LinkedIn Instagram