Verantwoording onderzoek

De Studytube Learning & Development Monitor 2022 is een kwantitatief onderzoek van leerplatform Studytube, uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction (label Sparkey - HR Strategy & Insights). Hiermee wil Studytube de stand van zaken geven m.b.t. de leer- en ontwikkelcultuur bij Nederlandse bedrijven.

De onderzoekspopulatie omvat 1.756 respondenten, waarvan 563 HR-professionals, 379 leidinggevenden en 814 overige medewerkers. Op het moment van deelname waren alle ondervraagden werkzaam in organisaties met 200 of meer werknemers. De dataverzameling vond plaats tussen 20 september en 11 oktober 2021, aan de hand van een online kwantitatieve vragenlijst.

Over Studytube

Bij Studytube geloven we dat het voor bedrijven van levensbelang is om toekomstgericht te zijn. Nu meer dan ooit. Daarom bieden wij een all-in-one leerplatform dat je medewerkers inspireert om zelf aan hun eigen toekomst te werken. Want jouw bedrijf is pas toekomstgericht als je medewerkers dat ook zijn. Designed with your future in mind.

Over Motivaction

Als lid van de MOA (het Expertise Center voor Marketing Insights, Onderzoek en Analytics) bestudeert Motivaction samen met haar opdrachtgevers de drijfveren achter bepaalde gedragspatronen. Ze zoeken niet alleen naar de beste oplossing voor een vraagstuk, maar leveren ook inzichten en analyses om strategische keuzes te onderbouwen. Motivaction maakt deel uit van de Research Keurmerkgroep.

Webinar | Prof. dr. Nick van Dam over het leerklimaat in 2030

Op dinsdag 19 april is prof. dr. Nick van Dam te gast in de Studytube-studio voor een live webinar over de uitdagingen die de toekomst in petto heeft voor HR- en L&D-managers. Samen met Ester Koot (HRM Research Consultant bij Motivaction/Sparkey) en Homam Karimi (Founder & CEO van Studytube) geeft hij meer inzicht in de resultaten van de Studytube Learning & Development Monitor 2022. Hoe ziet ons leerklimaat eruit? En hoe bereiden we ons best voor op de toekomst?

Designed with your future in mind

Facebook Twitter LinkedIn Instagram